banner359

Çalıntı araç İstanbul'da bulundu

30 Eylül 2022 Cuma 19:12 2022-10-01 09:57:51
Çalıntı araç İstanbul'da bulundu

İnegöl'de babasının İstanbul'a giderken kendisini götürmediği için sinirlenip son model aracı çalan 15 yaşındaki Z.A., 127 güvenlik kamerası incelenerek polis ekiplerince yakalandı. 
Olay 16 Eylül 2022 tarihinde Süleymaniye Mahallesi Akgül Sokakta bulunan sitede meydana geldi. Babasının kendisini İstanbul'a gezmeye götürmediği için sinirlenen 15 yaşındaki Z.A., site bahçesinde park halinde olan Semih K.'ya ait 16ACH278 plakalı son model cipi, içinde unutulan anahtarla çalıştırıp çaldı. Aracının yerinde olmadığını gören sahibi, polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Aracı çalan şüpheli, babasının peşinden İstanbul'a gitti. Babasını bulamayan genç, gezerken de maddi hasarlı kaza yaptı. Kazanın ardından aracı İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yol kenarında terk edip İnegöl'e otobüsle döndü. Polis ekiplerinin 14 gün süren 127 güvenlik kamerası incelemesi sonucu şahıs tespit edildi. Yapılan operasyonla şüpheli genç, yakalanarak gözaltına alındı. 
Şüpheli Z.A. İfadesinde, İstanbul iline gitmek için çaldığını araçla İstanbul’da kaza yaptığını daha sonra korktuğu için aracı İstanbul da kontak üzerinde terk ettiğini söylediği öğrenildi. 
Bulunan araç sahibine teslim edildi. 
Şüpheli Z. A. Bugün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 01.10.2022 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<