banner359

Cami Cemaatinden Tarihi Gezi

20 Eylül 2018 Perşembe 09:55
Cami Cemaatinden Tarihi Gezi

Orhaniye Mahallesi Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen, Osmanlı’ya ait tarihi izlerin yaşatıldığı Edirne ve Çanakkale tarihi gezisi başarılı ile tamamlandı.

8 Eylül 2018 Cumartesi günü bir otobüsle yola çıkan 46 kişilik ekip, Edirne ve Çanakkale’de tarihi yerleri gezdiler. Geziye Orhaniye Mahallesi Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ekin, yönetim kurulu üyeleri ile cami cemaati katıldı.

Orhaniye Mahallesi Çinili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ekin, geziye katılanların geziden çok memnun kaldıklarını ve bundan sonraki gezi programını beklediklerini söylediklerini bildirdi. Gezi ile alakalı bilgi veren Ekin, “Edirne’ye düzenlediğimiz bu 4’üncü gezimiz. Talep hala devam ediyor. Kasım ayında Edirne’ye bir gezi daha yapmak istiyoruz. 2018 yılı içinde Eskişehir, Bilecik, İstanbul, Edirne, Denizli ve Uşak’a çeşitli geziler düzenledik. Ayrıca önceki yıllarda yaptığımız Cuma sabahı buluşmalarına da Ekim ayında başlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<