banner359

Çarşıda bayram hareketliliği

03 Haziran 2019 Pazartesi 11:43
Çarşıda bayram hareketliliği

Ramazan Bayramı öncesinde çarşı-pazar hareketlendi. Esnaf, para kazanma, vatandaş ise bayram öncesi uygun fiyattan alışverişini yapma telaşı yaşıyor.

Ramazan Bayramı öncesinde çarşı pazarda alışveriş hareketliliği artarak devam ediyor. Piyasadaki bayram hazırlığı hareketliliği emekli maaşlarının bayram öncesinde ödeneceğinin açıklanmasıyla daha da arttı. Ramazan bayramının yaklaşmasıyla artan bayram alışverişleri piyasaya yaradı. Tatlıcılar, kahveciler, yufkacılar ve şekerciler ile giyim mağazaları adeta tam mesaiye başladı. Esnaflar, hareketlilikten memnun olduklarını dile getirirken, bayram öncesi yaşanan hareketliliğin devam etmesini beklediklerini kaydetti. ESNAF MORAL BULDU Ramazan ayı dolayısıyla durgun günler yaşayan esnaf, bayram hareketliliği ile biraz olsun moral buldu.  Bayram öncesinde alışveriş merkezleri, çarşılar ve pazarlara aileleriyle birlikte akın eden İnegöllüler, yaptıkları bayram alışverişi ile esnafın yüzünün gülmesini sağladılar. Bayram ayakkabıdan giyime, şeker ve çikolatadan lokuma, kahveden kolonyaya kadar birçok sektöre hareket getirdi. Bayramda misafirlere en çok ikram edilen çikolata ve kolonyalar marketler, raflarındaki yerini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<