banner359

Çay House İnegöllü Gençler İle Buluştu

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:46 2016-12-14 09:50:07
Çay House İnegöllü Gençler İle Buluştu

 İnegöl Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında sosyal medyada gençlerin fenomeni haline gelen Çay House üyelerini İnegöllü gençler ile buluşturdu.

Müze Konferans Salonunda gerçekleşen ‘Hayata Genç Bir Bakış’ adlı söyleşi programı İnegöllü gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanırken, sahneye çıkan Çay House üyeleri din ve toplum üzerine güzel bir programa imza attılar. Gençlerin dine bakışı ve günlük olaylardan örnekler sunduğu geceye İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ da katılım gösterdi. Çay House İlim ve Kültür Derneği üyelerini misafir ettiğimiz söyleşi programına gençlerin göstermiş olduğu ilgi karşısında memnuniyet duyduklarını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde gençlerimizin milli benliklerine sahip çıkarak, manevi iklimde yol almaları açısından böyle özel ve anlamlı programları yapmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu belirtmek isterim” dedi.

İnegöllü gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen programda ilk olarak Çayhouse Youtube kanalının tanıtım videosu ile gece de öne çıkan konular hakkında kısa videolar gelen misafirlere izlettirildi. Ardından Samet SEVEN, Emre TOK ve Ali ŞAHİN programda sahne alarak, dinimizin temel dayanakları olan namaz, tesettür vb gibi temel konulara değinerek, günlük hayatımızda dikkat etmemiz gereken konular üzerinde güncel örneklere yer verdikleri ve gençlerimizin karşılaştıkları önemli problemler hakkında kesitler sundukları keyifli bir program ortaya koydular.

ÇAY HOUSE ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
Gençlerin kendilerini daha iyi bir şekilde anlamalarına vesile olan ‘Hayata Genç Bir Bakış’ adlı programın sonunda sahneye çıkarak gece hakkında görüşlerini açıklayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Öncelikle böyle güzel ve anlamlı bir geceye imza atan Çay House üyelerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimizin yanında olmaktan duyduğum mutluluğu da özellikle belirtmek isterim. Çay House üyelerinin sahne aldığı ve gençlerimizin yoğun bir katılım gösterdiği bu güzel ve anlamlı söyleşi programı ile önem arz eden konuları dinleme ve bir şeyler öğrenme fırsatına kavuştuk” dedi.

“BÜYÜKLERİMİZİN DEĞERİNİ HER ZAMAN BİLMELİYİZ”
Büyüklerimizin değerini her zaman bilmemiz gerekiyor diyen Aktaş; “Sizlerden istediğimiz büyüklerimize gereken özeni ve itimamı göstermeniz. Hemen buradan çıkışta büyüklerimizin hatırını soralım. Onların duası ve rızası olmadan hayatımızda başarılı olmamız olanaksız. Bu büyük millet şimdiye kadar ayakta kalabildiyse büyüklerimizin duası ile bu mümkün olmuştur” dedi.

“İYİ EĞİTİM ALMIŞ HER AÇIDAN İYİ BİR DONANIMA SAHİP BİREY OLMANIZI İSTİYORUZ” 
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diyen Aktaş; “Gençliğinizin size verdiği enerji ile hareket ederken, eğer doğru adımlar atarsanız iyi yerlere geleceğinize şüphe etmeyin. Bu noktada bizler, ülkemizin geleceği için sizlerden iyi eğitim almış, her açıdan iyi bir donanıma sahip birey olmanızı istiyoruz” dedi.

Programın sonunda Belediye başkanı Alinur Aktaş, Çay House üyelerine İnegöl’ü hatırlatacak çini takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 14.12.2016 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<