banner359

Cayır cayır yandı!

21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:31 2017-08-21 19:34:50

Sinanbey mahallesinde meydana gelen yangında müstakil ev cayır cayır yandı. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle alevler diğer evlere sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre; Sinanbey mahallesi letafet sokakta bulunan Tevfik İmeci’ye ait müstakil tek katlı binanın çatısından henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdaki alevleri fark eden sokak sakinleri durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan cayır cayır yanan evdeki alevleri söndürmeye çalışırlarken bir yandan da evin kilitli olan kapısını açmak için mücadele verdiler. Dört bir yandan sürdürülen çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile alevler bitişiğindeki apartman ve müstakil evlere sıçramadan söndürüldü.
Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Son Güncelleme: 21.08.2017 19:34
Anahtar Kelimeler:
YangınInegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<