banner359

Çekirdek cinayetinde karar verildi

21 Nisan 2016 Perşembe 20:22 2016-04-21 20:31:18
Çekirdek cinayetinde karar verildi

 İnegöl´de 7 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen ve Suriyeli bir gencin ölümü ile sonuçlanan kavganın sanıkları hakkında karar çıktı.

Evinin önünde çekirdek yiyen şahıslarla kavga eden Suriyeli genç, kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetle yargılanan genç ve dayısı hakkında karar verildi. İki sanık toplamda müebbet+14 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde son kez Hakim karşısına çıkan tutuklu sanıklar Canberk D. ve Hakan T.´ye son sözleri soruldu. Tutuklu sanık Canberk D., “İstemeyerek yaptım. Öldürmek için ben oraya gitmedim. Askere gideceğim. Beraatimi talep ediyorum” dedi. Dayısı Hakan T. ise savunmasında, “Ben eylemde bulunmadım. Ben kavgayı ayırmak için gittim. Beraatimi talep ediyorum” dedi.

MÜEBBET

Sanıkların son sözlerin ardından mahkeme heyeti kararını verdi. Bir numaralı cinayet sanığı Canbert D.´ye müebbet hapis cezası ve 14 bin lira idari para cezası verildi. Kavgaya iştirak eden dayısı Hakan T.´ye ise 14 yıl hapis cezası ve 13 bin lira para cezası verildi.

OLAYIN AYRINTILARI

Turgutalp Mahallesi Goncagül Sokak´ta oturan 22 yaşındaki Suriyeli Munir Hıdır, ailesinin rahatsız olduğunu, evinin önünde çekirdek yememesi konusunda 19 yaşındaki Canberk D.´yi uyardı. Bu sırada tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre Canberk D., Suriye uyruklu genci göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Munir Hıdır hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 21.04.2016 20:31
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<