Cenaze evinde düğün olmaz!

.

30 Mart 2015 Pazartesi 23:37 2015-03-30 23:39:45
Cenaze evinde düğün olmaz!

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. hafta maçında konuk olduğu grup sonuncusu Altay’ı 5-3’lük skorla geçerek dört hafta sonra üç puana ulaşan İnegölspor, kötü gidişatına 'dur' diyerek play-off yolunda dev bir adım attı.
 

banner380
Başkent deplasmanında Gölbaşı karşısında aldığı galibiyetin ardından kötü bir yola girerek son dört haftada galibiyet yüzü göremeyince şampiyonluk ümitlerini yitiren, play-off umutlarını da zora sokan İnegölspor, 19 maçtır galip gelemeyen ve son sıraya demir atan Altay ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadyumu'ndaki kritik randevudan Cihan (2), Yasin Görkem, Ömürcan ve Mümin’in golleri ile üç altın puan çıkartan bordo-beyazlılar, fikstürde bir basamak yükselerek play-off umutlarını biraz daha güçlendirdi.
Maçın sonunda bordo-beyazlılar galibiyetin sevincini, siyah-beyazlılar ise evinde aldığı mağlubiyetle lige tutunma umutlarını yitirmenin üzüntüsünü yaşarken, İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, oyuncularını “cenaze evinde düğün olmaz” sözleri ile sevinci abartmamaları konusunda uyardı. Deneyimli spor adamının bu sözleri maçın önüne geçti ve takdir kazandı.

"GÜVENİMİZİ KAZANDIK"
Maçın değerlendirmesini yapan teknik direktör Şaban Yıldırım, “Aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu atmosferden sıyrılmamız ve kalan maçlara daha moralli bir şekilde girebilmemiz için Altay ile oynadığımız maç bizim için çok önemliydi. Müsabaka, 100 yılı aşkın bir maziye sahip rakibimiz Altay’ın gruptaki kötü durumunu düzelterek ligde kalma umutlarını sürdürebilmeleri adına onlar için de önemliydi. İki ayrı hedefi bulunan iki takımın karşılaşması beklediğimiz bir tempoda oynandı. Erken yediğimiz golle yenik duruma düşmemize rağmen, haftalardır yaşadığımız gol atamama sıkıntısını bu maçta gidererek 5 gol atmış olmamız, futbolcularımızın güveninin geri gelmesi açısından önemli oldu” dedi.

"YOLUMUZA GİRDİK"
Yıldırım, “Yakaladığımız farklı skorun rehaveti bize pahalıya mal olabilirdi" diyerek, "Maç bitmeden, kazandık denilemeyeceğini bu maçta bir kez daha görmüş olduk. Son dakikalara rahat girmişiz gibi gözüktü ama maçı bırakmak istemeyen rakibimizin son 10 dakikada attığı iki gol bir anda farkı bire indirmiş oldu. Bir golün ne kadar sıkıntı yaşattığını görmüş olduk. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız. Her şeye rağmen çok zor günler geçirdiğimiz şu dönemde Altay karşısında aldığımız bu galibiyetle tekrar yolumuza girdiğimizi düşünüyorum. Bu zor zamanlarda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.03.2015 23:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<