banner359

Cerrah'ta, Şehidin Teyzesinin Evinde Hüzün Hakim

.

13 Ekim 2014 Pazartesi 18:36 2014-10-13 18:41:39
Cerrah'ta, Şehidin Teyzesinin Evinde Hüzün Hakim
 İzmit Cengiz Topel Havaalanından Konya'ya gitmek üzere havalanan askeri helikopter Kartepede düşmüştü. Kazada helikopterde bulunan 4 personel şehit oldu. Şehit olanlardan birinin İnegöllü olduğu öğrenildi. Cerrah mahallesin ikamet eden Teyzeleri ve dayısı acı haberlerle yıkıldı. Olayı duyan yakınları ve inegöl protokolü şehidin evine giderek taziye bulundu
zmit Cengiz Topel Havaalanından Konyaya gitmek üzere havalanan askeri helikopter Kartepede düşmüştü. Kazada helikopterde bulunan 4 personel şehit oldu. Şehit olanlardan birinin İnegöllü olduğu öğrenildi.

Cengiz Topel Havaalanından Konyaya eğitim maksadıyla gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra radarda kaybolan S-70B Sikorsky tipi helikopterin yeri belirlendi. 

Saat 21.00 sıralarında arama kurtarma ekiplerinin bir bölümünün kaydırıldığı Kartepenin kayak merkezi ve otel bölgesinin arka bölümündeki ağaçlarla kaplı olan Karaardıçlı mevkiine helikopterin düştüğü anlaşıldı. 

Helkopterde bulunan 4 mürettebatın cansız bedenine ulaşılığı bildirildi.

Düşen helikopterde bulunan Dz.Plt.Bnb. Deniz AKDENİZ, Dz.Plt.Ütğm. Çağrı CEYHAN ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet KARAKAŞOĞLU ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak ÖĞÜT şehit oldu.    

Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlunun annesinin Cerrahlı olduğunu ve akraba ziyareti için sık sık İnegöle geldiği öğrenildi.

Karakaşoğlu'nun Ankara'ya tayininin çıkmasının ardından ailesi de başkente taşınırken, Cerrah'ta anne tarafından akrabaları kaldı.

Gemlik'te ikamet eden dayısı ile İnegöl'de oturan yakınları kazanın ardından büyük üzüntü yaşadı.

Karakaşoğlu'nun cenazesinin, ailesinin ikamet ettiği Ankara'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Cerrah mahallesin ikamet eden Teyzeleri ve dayısı acı haberlerle yıkıldı Olayı duyan yakınları ve inegöl protokolü şehidin evine giderek taziye bulundu

Son Güncelleme: 13.10.2014 18:41
Anahtar Kelimeler:
InegölşehitHelikopter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<