Cesur Personele ödül

05 Eylül 2016 Pazartesi 16:43 2016-09-05 16:52:51
Cesur Personele ödül

 İnegöl'de misinaya takılarak mahsur kalan bir karabatağı kurtaran personele ödül yağdı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, cesur personeli altınla ödüllendirdi.

banner380
Geçtiğimiz hafta bir vatandaş Boğazköy barajında dala takıldığı için uçamayan yabani deniz kuşunun çırpındığını fark ederek, mahsur kalan hayvanı kurtarması için İnegöl Belediyesine haber vermişti. Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü arama kurtarma ekibindeki Suat Çakıcı, zemini bataklık olan barajın sularına girip, yüzerek karabatağın takıldığı yere ulaşmış, balıkçıların kullandığı misinaya takılarak mahsur kalan karabatağı kurtarıp kıyıya ulaştırmıştı.

Tehlikeli sulara girerek mahsur kalan yaban hayvanını kurtaran Suat Çakıcı, İnegöl Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

İnegöl Belediye Meclisinin bu ayki toplantısı öncesinde ayın elemanı uygulaması kapsamında Suat Çakıcı´ya ödül verildi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Suat Çakıcı´nın tehlikeli sulara girip cesur bir davranışla mahsur kalan yaban kuşunu kurtardığını, doğal yaşama önemli bir katkıda bulunduğunu söyledi. Aktaş, kurtarma çalışmalarını içerek videoyu izlediğinde oldukça etkilendiğini belirtti.

Başkan Aktaş, cesur personel Suat Çakıcı´yı küçük altınla ödüllendirdi.

Son Güncelleme: 05.09.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<