Çevre yolunda kaza

11 Aralık 2021 Cumartesi 16:22 2021-12-11 16:26:00
Çevre yolunda kaza

Ahmet Türkel Çevreyolu üzeri Deydinler kavşağında meydana gelen kazada otomobil ile hafif ticari aracın karıştığı kaza da 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Deydinler mahallesi istikametinden seyir olan Hayrettin Kocataş yönetimindeki 16 AOH 060 plakalı hafif ticari araç iddiaya göre kırmızı ışıkta geçti. Bu sırada İsaören istikametinden Ortaköy kavşağı istikametine seyir halinde olan Mustafa D. yönetimindeki 14 AAT 420 plakalı otomobil yeşil ışıkta geçmek istediği sırada hafif ticari araç ile Deydinler Kavşağında çarpıştı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü ile araçta bulunan eşi ve 2 çocuğu hafif şekilde yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Kaza yerine gelen Emniyet müdürü Erdoğan Baydemir kaza ile ilgili bilgi alırken, kaza yapan polis memuruna geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

banner380

Son Güncelleme: 11.12.2021 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<