banner359

Çevreyolu'nda Kaza: 6 Yaralı

18 Ekim 2016 Salı 16:38 2016-10-18 16:45:01
Çevreyolu'nda Kaza: 6 Yaralı

 Ahmet Türkel Çevreyolu üzeri Hocaköy kavşağında hafif ticari araç ile özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hocaköy Mahallesi istikametinden Ahmet Türkel Çevreyoluna çıkış yapmakta olan 47 yaşındaki Esin U. Yönetimindeki 16 L 8867 plakalı özel otomobil ile Cerrah kavşağı istikametinden İsaören kavşağı istikametine seyir halindeki Ertuğrul Ş. yönetimindeki 16 AK 504 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kaza sonucu özel otomobil sürücüsü Esin U. İle Gamze Ç., hafif ticari araçta bulunan Sevim U., Mukaddes Ş., Damlanaz Ş. ve İbrahim Ş. yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında ki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.


BİRAN OLSUN BIRAKMADI


Bursa´da ikamet eden özel otomobil sürücüsü Esin U., evinde baktığı bir köpeği Hocaköy Mahallesinde sahiplenmek isteyen birine teslim etmek için geldiği, dönüş yolunda ise yolda gördüğü bir yavru kediyi aracına alarak evine dönmek üzere olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan Esin U., Acil Serviste ambulanstan sedye üzerinde indirilirken bile yavru kediyi kucağından biran olsun bırakmadı. Esin U. evinde 20 kedi ve 10 köpek baktığı öğrenildi.


Kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 18.10.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<