Chp'de Devir Teslim

02 Aralık 2015 Çarşamba 09:44 2015-12-02 09:49:44
Chp'de Devir Teslim
Kongre sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına seçilen Halil Büyükışıklar, dün parti binasında yapılan terenle CHP eski ilçe başkanı Engin Başar’dan görevi devraldı.

Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, yönetim kurulu üyeleri, eski parti başkanları ve partililer katıldı.
 
Toplantı salonunda düzenlenen programın açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “29 Kasım günü CHP’nin ilçe kongresini çok güzel bir şekilde atlatmış bulunmaktayız. Bizden önceki yönetimden bu kutsal görevi devralmış olmaktan onur duyuyoruz. Üzerimize düşen vazifenin, sorumluluğun bilincindeyiz. Bizden önceki yönetime, Engin başkanımıza partimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
CHP eski İlçe Başkanı Engin Başar ise, “29 Kasım olağan kongremizi yaptık. Genç ekibiyle arkadaşımızın yolunu açmış olduk. Bana bu görevim boyunca destek olan eşime, yol arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarına başkanına ve yönetimine, gençlik kolları başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Demokrasi yarışında gençlerin önünü açmak için tek listeyle seçime gittik. Ancak anahtar listede ismimin olmamasına rağmen il delegeliğinde en çok vererek, beni listeyi delerek il delegeliğine seçen ilçe delegelerime, üyelerime, destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Siyaseti bırakmış değilim. Siyaset sadece ilçe başkanlığında, il yönetiminde veya belli bir makamda olmakla olmuyor. Siyaset her alanda siyasettir. Özel durumum nedeniyle bu görevi bıraktım. Tabi ki her zaman da biz yapacak değiliz. Yenileri gelecek, değişim olacak, bir şeyler olacak. Zaten kadının yaşamı tek başına siyasettir. Onun için biz zaten siyasetin içindeyiz. Bundan sonra da her zaman olacağız. Yeni seçilen yönetime başta Halil Büyükışıklar’a ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olacağımı, ne zaman ne görev verilirse yanlarında olacağımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından eski başkan Engin Başar, CHP İlçe Başkanlığına seçilen Halil Büyükışıklar’ı tebrik ederek, görevi devretti. 

Son Güncelleme: 02.12.2015 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<