banner359

CHP'den Afiş Tepkisi!

13 Nisan 2017 Perşembe 10:02 2017-04-13 10:06:09
CHP'den Afiş Tepkisi!

 CHP İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, “Referandumla ilgili sistemli olarak hayır yazılı afişlerimiz yırtılıyor. Bu tahammülsüz davranışı şiddetle kınıyoruz” denildi.

Yapılan yazılı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak referandum kampanyası için devletten hiçbir maddi destek almadan referandum için hayır kampanyası yürütmeye çalışıyoruz. Yaklaşık olarak bir aydır İnegöl´de çeşitli yerlere asılmış olan evet kampanyası için donatılmış afiş yada Billbooard´ların hiçbirisine zarar verilmemiştir. Bizler demokrasi ve eşitlik ilkesini benimsemiş bir partiyiz. Herkesin görüşüne saygı duyulmasını içselleştirmiş olduğumuzdan hiçbir evet afişine zarar vermeyi asla düşünmedik ve zarar verilmesini de onaylamıyoruz.”

“Yasalar gereği son bir hafta içinde, partimiz üyelerinden alınan aidat ve bağışlar ile yaptırdığımız Billbooardların sistemli olarak yırtılmasından sonra tekrar tekrar bu Billboardları yaptırdık. Bu seçim kampanyasında afişlerimizin yırtılması İnegöl´deki partili ve gönüllü vatandaşlarımızı üzmüştür. Bu konuda bilgisi olan vatandaşlarımızın tarafımıza bilgi vermesini rica ediyoruz. Provokasyoncuların tespit edilip, emniyet güçlerince gerekli işlemlerin yapılacağına inanıyoruz. Bu davranışların görüldüğü ortamda adalet ve demokrasiden bahsetmek mümkün değildir ve bu tahammülsüz davranışı şiddetle kınıyoruz. Taktir İnegöl halkınındır” denildi. 

Son Güncelleme: 13.04.2017 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2017-04-13 18:37:25

kargadır

<