banner359

CHP'den 'Alt Geçit' tepkisi

05 Ocak 2018 Cuma 16:46
CHP'den 'Alt Geçit' tepkisi

CHP İnegöl İlçe yönetimi, yapımı devam ederken inşaat çalışmaları duran Mesudiye Yeni alt geçit çalışmalarına tepki gösterdi. 
CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları duran Mesudiye Alt Geçidi yerinde inceledi. Demir, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın bu alt geçit üzerinden geçerken bu çalışmaların devam etmesi noktasında neden müdahale etmediğini ifade etti.
İncelemelerin ardından açıklama yapan CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, “Bir süre bekledik. Kamuoyu adına soruyoruz? Bu çalışmalar neden durduruldu? Her geçen gün buranın maliyetinin yüksek olacağı malumunuzdur. Gördüğünüz gibi Bilecik yolu buraya bağlanmak üzereydi, Bilecik yolu yarıda kaldı. Şu anda alt geçidin yapılmamasından dolayı Mesudiye Mahallesinden gidilen kırsal mahallede ikamet edenlerin hepsi mağdur. Vatandaşlarımız mağdur. Kış nedeniyle burada ne tür kazaların olacağını tahmin bile edemeyiz. Bu çalışmaların bir an evvel tamamlanmasını bekliyoruz. Bu çalışmalar neden durduruldu? Burada proje hatası mı var? Müteahhit hatası mı var? Yoksa ödenek mi yok? Bize bunu açıklasınlar. Şayet açıklama yapılmazsa, biz bu işin peşini bırakmayacağız. Çalışmalar kapsamında yapılan kazıların, çevredeki binalara zarar verip vermediği de araştırmalıdır.” Dedi.
Çalışmaların yarım kalmasıyla Mesudiye mahallesinden veya kırsal mahallelerden gelen öğrencilerin okullarla olan bağını, vatandaşların İnegöl ile olan bağlantılarını kopardığının altını çizen Demir, “Zor durumdayız. Bu yolun bir an evvel bitmesi için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca dün Milli Eğitim Bakanı bu yoldan geçti. Bu yolun çalışmasının devam etmesi için neden müdahale olmadı? Anlamış değiliz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
InegölMesudiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<