banner359

CHP'den Belediyeye Teşekkür

12 Ocak 2016 Salı 10:08 2016-01-12 10:13:34
CHP'den Belediyeye Teşekkür

 CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Kültür Sarayının yıkılması ile alakalı karar alan İnegöl Belediyesine teşekkür etti.

Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “Öncelikle tüm Gazetecilerin bu özel gününü kutluyoruz. Belediye meclis toplantılarına partimizden belediye meclis temsilcisi arkadaşlar göndereceğimizi söylemiştik. Parti yönetim kurulumuzdan Hikmet Sallı ve İbrahim Çoban´ı görevlendirdik. 2016 yılının ilk meclis toplantısına katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu görevi devamlılık halinde sürdürecekler” dedi.

Belediye Meclisinde alınan kararları değerlendiren Büyükışıklar, “Sürekli eleştiren, sürekli gördüğü yanlışları anlatan bir parti olmanın ötesinde bizler doğrunun da yanında olan bir partiyiz. Belediye meclis toplantısında eski Kültür Sarayının yıkılmasıyla alakalı bir karar çıkmış. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve belediye meclis üyelerini kutluyoruz. Çok doğru bir karardır. İnegöl´ün merkezinde atıl vaziyette duran bir bina biran önce yıkılarak, yerine güzel, kullanışlı alan yapılmasına karar verilmiş. Kendilerini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreçte partimizin, konusunda uzman Mühendis, Mimar arkadaşlarla birlikte projeye katkı sunmaktan, onlar içinde bir sakıncası yoksa fikirlerimizi beyan etmekten dolayı onur duyarız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.01.2016 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<