banner359

CHP'den İnegölspor'a ziyaret

27 Ocak 2017 Cuma 16:47 2017-01-27 16:53:11
CHP'den İnegölspor'a ziyaret

 CHP İlçe Başkanı Necmir Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlergücü tesislerinde Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor idmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Ergün Penbe'ye çiçek verip, futbolculara baklava ikramında bulundu.

 
Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, "Hem Tuzlaspor maçı öncesi takıma moral vermek hem de Ergün hocamıza hoş geldin demek için ziyarette bulunduk. İnegölspor'a başarılar dileriz. Genç futbolcularımıza ve yöneticilerimize başarılar biliyoruz. İnegölspor'a bugüne kadar hizmet eden ve ölenlere rahmet diliyoruz. Ergün hocamıza da başarılar diliyoruz. İnegölspor, İnegöl'ü dünyaya tanıtıyor. İnegölspor'umuz inşallah bu sezonda Ergün hocamızla istediğimiz hedefe ulaşacağına inanıyoruz. Hepsine başarılar diliyoruz. Buradan bütün İnegöl halkına da ve bütün İnegölspor camiasına sevgiler saygılar sunuyoruz."dedi.
 
İnegölspor Başkan Yardımcısı Nurettin Aydemir ise "CHP İlçe Başkanı Sayın Necmir Demir ile yönetim kurulunun ekibimizi ziyaret ederek moral vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizim her türlü desteğe ihtiyacımız var. Ergün hocamızla yeni bir çıkış peşindeyiz. İnşallah ilk maçımızda Tuzlaspor'u yenerek çıkışa geçeriz. Tüm ilçe halkımızı Tuzla maçına davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar."şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.01.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<