banner359

CHP Yeni Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

09 Aralık 2015 Çarşamba 10:41 2015-12-09 10:45:03
CHP Yeni Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

 CHP yeni İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında dün Kaymakam Ali Akça, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Sırasıyla Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı ziyaret ederek çiçek takdimlerinde bulunan CHP heyetinin son adresi Kaymakam Ali Akça oldu.
 
İNEGÖL’DE YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR
Kaymakam Ali Akça’ya çiçek takdim ettikten sonra bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “Kaymakamımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz. İnegöl’de CHP’nin ve CHP örgütlerinin yeni bir süreci başlamıştır. Kaymakamımızın, Emniyet Müdürümüzün hepsinin desteğinin bizimle olacağını çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla İnegöl’ün 250 bin nüfusla ekonomik olarak da büyük bir kent olmasından dolayı kurum amirlerinin ve Kaymakamımızın işleri kolay değil. İl olmayı hak eden bir İnegöl... Geçmişte de CHP ve STK’ların İnegöl’ün il olması için ciddi mücadeleleri var. Tabi bu süreçte Büyükşehre bağlandı. Büyükşehirin getirdiği bir takım sıkıntılar söz konusu” dedi.
 
İNEGÖL, ORTAK DEĞERLER ETRAFINDA BULUŞABİLİYOR
İnegöl’de göreve başladıktan sonra 4 seçim yaşadığını belirten Kaymakam Ali Akça ise, “Cumhurbaşkanlığı, yerel ve genel seçimler yaşandı. Biz bu seçimlerden önce siyasi partilerimizin ilçe teşkilatlarının başkanlarıyla bir araya gelerek toplantılar yaptık. Bir takım kararlar aldık. 4 seçimde benim gördüğüm İnegöl siyasetiyle de bütünleşmeyi, ortak değerler etrafından birleşmeyi yakaladığı için gerçekten İnegöl’ün vakarına, şanına yaraşır seçimlerdi. Bütün siyasi parti teşkilatlarının özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız bu ifadeyi kullanıyor; farklı siyasi görüşlere sahip olsak da İnegöl için ortak kararlılık içerisinde hareket etmek durumundayız. Bu önemli. Ortak İnegöllülük bilinci ve İnegöl insanının ortak dertlerine çözüm bulabilmek açısından bu kararlılığın gösterilmiş olması önemli. Sizlerin görüşleri bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.12.2015 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<