banner359

Çiftçi Malları Koruma Meclisi Artık İnternet Ortamında

01 Şubat 2017 Çarşamba 17:29 2017-02-01 17:30:55
Çiftçi Malları Koruma Meclisi Artık İnternet Ortamında

 İnegöl Belediyesi tarafından 2015 yılında kurulan Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı; üreticilerin daha kolay ulaşım sağlaması, yapılan uygulamaları anında ve sürekli takip edebilmesi için web sitesini oluşturdu.

İnegöl Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde bulunan dikili ve ekili alanları korumak amacıyla 2015 yılında kurulan ve 1 buçuk yıllık süreçte önemli çalışmalara imza atan Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı (ÇMK), gelişen teknolojiyi kullanarak kendini yenilemeye devam ediyor. Akıllı telefonlar vasıtasıyla bugün hemen herkesin kolaylıkla ulaşabildiği interneti çiftçilerin ÇMK’ne ulaşabilmesi adına yeni bir uygulama daha hayata geçirildi. Çiftçi Malları Koruma Meclisine artık internet üzerinden http://inegolcmk.org.tr/ adresinden de ulaşılabilecek. ÇMK web sitesinden meclisin tüm çalışmaları ve uygulamaları anlık olarak takip edilebileceği gibi aynı zamanda üreticiler sorunlarını, dileklerini ve sıkıntılarını da buradan ilgili kişilere kolaylıkla iletebilecek.

GERİDE KALAN 1 BUÇUK YILDA BÜYÜK KATKI SAĞLADI
Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, bugün Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Selahattin Dumanlar ile birlikte encümen salonunda Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı’nın web sayfasının tanıtımına ilişkin bir açıklama yaptı. Eşref Yiğit, kırsal mahallelerde bulunan dikili ve ekili alanları korumak için İnegöl Belediyesi olarak oluşturulan Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığının web sitesini tanıtmak için bir araya geldiklerini belirterek “2015 yılının Şubat ayında İnegöl Belediyemizin almış olduğu karar çerçevesinde 2015 yılının Haziran ayında aktif olarak çalışmaya başlayan 1 buçuk yıllık zaman zarfı içerisinde çiftçimizse gerçekten çok büyük katkı sağlamıştır. Çiftçilerimizin ürünlerinin korunması, hayvancılığın, hayvan haklarının korunmasıyla alakalı birçok yeniliğe ve birçok çalışmaya imza atıldı” dedi.

İnegöl’ün çok iyi bir sanayi şehri olmakla beraber aynı zamanda çok iyi bir tarım şehri olduğuna da vurgu yapan Yiğit, “Bu bağlamda da İnegöl Belediyesi olarak İnegöllü çiftçilerimizle birlikte ilçe tarımını nasıl kalkındırabiliriz düşüncesi ile çiftçilerimize ve tarımımıza yönelik birçok çalışma yapıyoruz. Bununla beraber çiftçilerimizin tarlalarını, ekili ve dikili alanlarını korumak adına Çiftçi Malları Koruma Meclisimizi oluşturduk. İnegöl Belediyesi olarak buraya vermiş olduğumuz desteklerle Çiftçi Malları Koruma Meclisimiz geride kalan 1 buçuk yılda çok büyük bir fayda sağladı. İnşallah ben bu gayretin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA MECLİSİ ARTIK İNTERNET ORTAMINDA
ÇMK’nin web sayfası hakkında da konuşan Yiğit, “Orada 3 personelimi konuşlanmış vaziyette. Bir idari ve teknik işlere bakan arkadaşımız ve 2 tane de motosikletli koruyucumuz var. Çiftçimiz ne zaman isterse her ihtiyacı olduğunda köy gözetmeksizin oraya giderek çiftçimizin bağını, bahçesini, ürünlerini korumakta. Bizler de bunun artık internet ortamında da yer alması gerektiğini düşündük. Şuan herkesin telefonu var. Cep telefonlarıyla da internet kolaylıkla kullanılabiliyor. Çiftçilerimiz telefonları yardımıyla bir şikayetleri, istekleri, arzuları varsa web sitemiz üzerinden de bizlere iletebilecekler. Web sitemizden de Çiftçi Malları Koruma Meclisimizi takip edebilsinler diye İnegöl Belediyesi olarak web sayfamızı oluşturduk. Kurmuş olduğumuz web sitemizin İnegöl’deki üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 01.02.2017 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<