banner359

Çiftçilere Tarsim Anlatılacak

13 Ocak 2018 Cumartesi 10:36
Çiftçilere Tarsim Anlatılacak

Tarım sigortalarıyla ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını ifade eden İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, 16 Ocak 2018 Salı günü Sani Konukoğlu Konferans Salonunda saat 14.00´de Tarsim Sigortalarıyla ilgili düzenleyecekleri bilgilendirme toplantısına tüm çiftçileri davet etti.

İklim şartlarında ki değişiklikler nedeniyle tarım sektöründe farklı risklerin ortaya çıktığını belirten İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, “2018 yılı gerçekleştireceğimiz ilk programımız tarım sigortalarıyla ilgili olacak. Malumunuz kış sezonu tarım sigortalarının başlangıç dönemi. Yoğun olarak uygulandığı bir dönem. Tarsim sigortalarıyla ilgili 16 Ocak 2018 Salı günü Sanikonukoğlu Konferans Salonunda saat 14.00´de toplantı yapacağız. İlçemizde meyve üretimi yoğun olduğu için tarım sigortalarına da rağbet fazla. Akabinde örtü altında da son yıllarda gelişme sağladık. Şuanda 80 dönümlük alanda da örtü altı tesisimiz mevcut. Bu arkadaşlarımızda tarım sigortalarına müracaat ediyorlar. Önemli bir ihtiyaç. Malumunuz günümüzde iklim şartlarında ki değişiklikler tarım sektöründe farklı riskleri ortaya çıkarıyor. Çiftçimizin zarara uğramaması için, bu riskleri ortadan bertaraf edebilmesi için en önemli etmenlerden birisi de tarım sigortası. Bu anlamda Tarsim sigortalarında getirilen yeniliklerle ilgili çiftçilerimize yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Tarsim Bölge Müdürlüğünden ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden arkadaşlar konuyla ilgili bilgiler verecekler. Bütün çiftçilerimizi toplantıya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<