banner359

Çifte cinayet sanığına ceza yağdı

23 Şubat 2018 Cuma 16:08 2018-02-23 16:14:52
Çifte cinayet sanığına ceza yağdı

ÇİFTE CİNAYET ZANLISINA CEZA YAĞDI
İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan çifte cinayet sanığına ceza yağdı. Akli denge raporu olumsuz sonuçlanan sanık Ahmet Çakar’a, ağırlaştırılmış müebbet ve çifte müebbet ile 5 yıl hapis cezası verildi.
İznik'te boş bir dükkanda cansız bedeni bulunan Hakan İ. ve 7 Temmuz tarihinde  Ayasofya Camii tuvaletinde cesedi bulunan Necmettin P.'nin katil zanlısı Ahmet Çakar’ın yargılanmasında karar çıktı.
İnegöl Ağır ceza mahkemesinde geçtiğimiz aylarda hakim karşısına çıkan sanık Ahmet Çakar’a, Necmettin P.’yi öldürmekten müebbet hapis cezası verilmişti.
Hakan İ. Cinayeti davasında son kez hakim karşısına çıkarılan cani katil hakkında son karar da verildi.
İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek Adli Dengesinde olumsuz rapor çıkmasının ardından Hakin İ. Cinayetini işleyen Ahmet Çakar’a son sözü soruldu. İki cinayeti de işleyen sanığın son sözünde “Tahliyemi istiyorum” demesi dikkat çekti.
CEZA YAĞDI
İlk cinayetten daha önce müebbet alan Ahmet Çakar’a Hakan İ. Cinayetinden, adam öldürmekten müebbet, nitelikli cinsel saldırıdan ağırlaştırılmış müebbet, hırsızlık suçundan ise 5 yıl hapis cezası verildi.
Ahmet Çakar, çifte cinayet davasından toplamda 2 müebbet, bir ağırlaştırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası aldı.

Son Güncelleme: 23.02.2018 16:14
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<