Çifte Cinayet Saniğina Müebbet Hapis

01 Şubat 2017 Çarşamba 14:08 2017-02-01 14:12:27
Çifte Cinayet Saniğina Müebbet Hapis

 İznik'de işlenen çifte cinayet sanığına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ilk cinayetten dolayı müebbet hapis cezası verildi.

banner380
Bursa´ya bağlı İznik ilçesinde Ağustos ayında Belediye İş Hanı´nın ikinci katında boş bir dükkan içinde cansız bedeni bulunan Hakan İsen ve 7 Temmuz tarihinde Ayasofya Camii´nin tuvaletinde cesedi bulunan Necmettin Pehlivan´ın katil zanlısının yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi´nde devam edildi. İlk duruşmada sanık Ahmet Çakar savunma yaptı. Çakar, “Pehlivan´ı beraber alkol aldığımızdan dolayı tanıyorum. Olay gecesinde Ayasofya Camii´nin bahçesinden geçtiğimiz sırada bank üzerinde alkol alırken gördüm. Kendisinden sigara istedim. Sigarayı verip bana küfretmeye başladı. Bende sinirlenerek ona iki defa vurdum. Sonra araya vatandaşlar girip ayırdı. Bir daha da kendisini görmedim. Ben öldürmedim, suçlamaları kabul etmiyorum, beraatimi talep ederim” demişti.

Mahkeme kararı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu´na gönderilerek cezai ehliyeti olup olmadığı tespit edilen sanık Ahmet Çakar´ın ilk cinayeti hakkında mahkeme heyeti karar verdi. Dün Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına çıkan sanık Ahmet Çakar´a, Necmettin Pehlivan´ı öldürmekten müebbet hapis cezası verildi.

DİĞER CİNAYET DAVASI DEVAM EDİYOR

İki cinayet dosyasının ayrılması sonucunda ilk cinayetin sonuçlanan kararının ardından Ahmet Çakar, Hakan İsen´in öldürülmesi ile ilgili yeniden Hakim karşısına çıkacak. 

Son Güncelleme: 01.02.2017 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<