banner359

Çiftlik evi alev alev yandı 

19 Aralık 2019 Perşembe 09:18 2019-12-19 10:27:06
Çiftlik evi alev alev yandı 


Kurşunlu mahallesinde çıkan yangında çiftlik evi alev alev yandı. Kümesteki 30 kanatlı hayvan İtfaiye ekiplerince telef olmaktan son anda kurtarıldılar. O anlar kameralarımıza saniye saniye yansıdı. 
Edinilen bilgilere göre; İnegöl'ün kırsal Kurşunlu mahallesindeki çiftlik evinde meydana geldi. Saat 00.30 sıralarında çiftlik evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşlar, durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdiler. Yangın yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ekibi sevk edildi. Ekipler, alev topuna dönen evdeki yangına müdahele ederek kontrol altına aldılar. O sırada bahçedeki kümese alevleri de kontrol altına alan ekipler, Kümesteki 30 kanatlı hayvanı kurtardılar.
1 saat süren çalışma sonucunda yangın tamamen söndürüldü. Çiftlik evinde hasar meydana geldi.
Yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

Son Güncelleme: 19.12.2019 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<