banner359

Cinayet Davasında Keşif Yapıldı

06 Ekim 2017 Cuma 14:01 2017-10-06 16:41:18
Cinayet Davasında Keşif Yapıldı

12 Ağustos 2016 tarihinde Mobilya sanayiinde alacak verecek nedeniyle çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan davanın keşfi yapıldı. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, 420 gün önce yaşanan cinayeti olay yerinde değerlendirdiler. Bir kişinin ölümü iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan dava devam ediyor.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, mahkeme heyeti ve sanık ile müşteki taraflarının da bulunduğu ekip ile birlikte Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Çağrı Sokak´ta yaşanan, bir kişinin ölümüyle iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın keşfini gerçekleştirdiler.

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Erkan Menteş´in Kardeşleri Serkan ve Engin´de keşifte yer alarak, görgü tanıklarından aldıkları cinayet hakkında mahkeme başkanına bilgiler verdiler. Engin Menteş´in yaşanan olayı anlatırken duygulandığı gözlendi.

Cinayet zanlısı Ünal D.´nin katılmadığı keşifte, Mahkeme Başkanı nezaretinde görgü tanıkları tarafından olay yeniden canlandırıldı.

Sanık avukatları tarafının talebiyle yapılan keşif sonucunda dava 16 Kasım 2017 tarihine ertelenirken, dava duruşmasında bilirkişi raporu değerlendirilecek.

OLAYIN AYRINTILAR

Olay, 12 Ağustos 2016 tarihinde Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Çağrı Sokak´ta bulunan büfede meydana geldi. 31 yaşındaki Tunay K. ve 32 yaşındaki Erkan Menteş, iddiaya göre borç-alacak anlaşmazlığını görüşmek için 35 yaşındaki Ünal D. ile büfede buluştu. Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, iddiaya göre Ünal D. otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle Tunay K. ve Erkan Menteş ateş etmeye başladı. Tunay K. ve Erkan Menteş de üzerlerindeki tabancaları çekerek karşılık verdi. Çatışmada Tunay K. ve Erkan Menteş ağır yaralanırken, bacağından yaralanan Ünal D. aracına binerek polis merkezine giderek teslim oldu.

Çatışmada vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Erkan Menteş acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Son Güncelleme: 06.10.2017 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<