banner359

Cinayet sanıklarına müebbet istemi

31 Aralık 2016 Cumartesi 11:24 2016-12-31 11:27:13
Cinayet sanıklarına müebbet istemi

 Sinanbey mahallesinde meydana gelen ve bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü sokak cinayetinin sanıkları hakkında müebbet hapis isteğinde bulunuldu.

2016 yılı Nisan ayında gece vakti iki şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen İbrahim Öztürk cinayetinin sanıklarının İnegöl Ağır Ceza Mahkemesindeki yargılamaları sürüyor. İkinci kez Hakim karşısına çıkarılan 19 yaşındaki sanık Kadir L. ile 17 yaşındaki Uğur L. hakkında iddia makamı Savcısı mütalaa da bulundu. İddia makamı Savcısı, cinayeti işlediği iddia edilen Uğur L.´ye adam öldürme, Kadir L.´ye ise cinayete iştirakten müebbet isteminde bulundu.

BIÇAKLAYINCA ŞOK OLDUM

Sanıklardan Kadir L., cinayeti ilk duruşmada anlatmıştı. Hakim karşısında olay gecesini anlatan Kadir L., “Uğur ile alkol aldıktan sonra eve dönüyorduk. İbrahim Öztürk ile 1. Leylak Sokak üzerinde karşılaştık. İbrahim Öztürk, bizden uyuşturucu isteyerek para vermişti. Uğur´da parayı yediğimizi söyleyince, maktul ile aramızda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında ben biraz uzağa düştüm. Yere düştüğüm sırada Uğur üzerinden çıkardığı bıçakla, maktul İbrahim´i bıçakladı. Uğur kavga sırasında bıçağı maktule sokunca ben şok oldum. Maktul yere düştü. Biz o sırada yaya olarak olay yerinden kaçtık. Eve giderken Sinanbey mahallesindeki boşluk alana Uğur, üzerindeki bıçağı attı. Ben maktulü bıçaklamadım” dedi.

Mahkeme 9 Şubat 2017 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 31.12.2016 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<