banner359

Cinayet sebebi ortaya çıktı

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:47 2018-05-07 16:23:59
Cinayet sebebi ortaya çıktı

İnegöl Yeni Belediye binası inşaatının önünde meydana gelen korkunç cinayetin zanlısı Abdullah K. adliyeye sevk edildi. Cinayetin ayrıntıları da ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre; Ç.Ç. isimli genç arkadaşı F.K.’yı da alıp İnegöl’ün Metal Sanayiindeki tamirden çıkan aracını almaya gitti. Oto Tamircisi Abdullah K., tamir ettiği araçla iki genci alıp yemeğe gitti. Yemek sırasında Rıdvan Çakır iddiaya göre Abdullah K.’yı telefonla arayarak İnegöl Yeni Belediye binası inşaatının önüne çağırdı. Abdullah K., aracını tamir ettiği gençlerden kendisini İnegöl Yeni Belediye binası inşaatının önüne bırakmasını istedi.
İnegöl Yeni Belediye binası inşaatının önünde araçtan inen Abdullah K. iddiaya göre husumetlisi Rıdvan Çakır ile bir anda kavgaya etmeye başladı. Kavga sırasında iki tarafta bıçak ve silah çektiler. Abdullah K. silahla Rıdvan Çakır’a tek el ateş etti. Vücuduna kurşun isabet eden genç yere düşerek kanlar içinde kaldı. 
Olayın ardından Abdullah K., kendisine getiren gençlerin aracıyla Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.
Rıdvan Çakır, 112 Acil Servis ambulansı ile götürüldüğü İnegöl devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
GÖZALTINA ALINDILAR
Polise teslim olan cinayet zanlısı Abdullah K. ile birlikte zanlıyı olay yerine ve emniyete getiren F.K. ile Ç.Ç. isimli gençlerde gözaltına alındı.
HARAÇ İSTİYORDU
Cinayet zanlıları hastanedeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Cinayetin bir numaralı zanlısı Abdullah K., basın mensuplarının “Neden Öldürdün?” sorusuna “Haraç istiyordu benden” şeklinde cevap verdi.

Son Güncelleme: 07.05.2018 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<