banner359

Cinayetin nedeni belli oldu

05 Ekim 2018 Cuma 18:09
Cinayetin nedeni belli oldu

Sinanbey mahallesinde meydana gelen cinayet olayında tutuklanan sanık Selim Yemenicioğlu’nun kız kardeşi Banu Yemenicioğlu (24) yaşanan olayı anlattı. Dün gerçekleşen cinayet zanlısının 24 yaşındaki kız kardeşi Banu Yemenicioğlu sosyal medya üzerinden çıkan asılsız iddialar üzerine açıklamada bulundu.

Konu hakkında bilgi kirliliği olduğunu belirten Banu Yemenicioğlu “Uzun zamandır bir arkadaşlıkları vardı zaten. Bu arkadaşlık daha sonra aralarında şiddetli tartışmalara yol açtı. Yaşanan tartışmalarda abimin eşi ve çocuğu tehdit konusu oldu. Abim aynı zamanda maktul tarafından ölüm tehditleri alıyordu. Yaşı büyük olduğu için abim ona saygı göstermek zorunda hissediyordu kendini.  Daha sonra o sabah eve geldi abimi işe götürmek için zili çaldı ama abim o sabah izinliydi işe gitmeyecekti. Abim gelmeyeceğini söylemesine rağmen ısrarla zile bastı aşağıya davet etti. Daha sonra abim öfkesine yenik düştü ve bu olay gerçekleşti. Sosyal medyada bu olay ile alakalı çıkan farklı bilgilere kimsenin itibar etmemesini istiyoruz.

 OLAY

Olay, saat 07.30 sıralarında Sinanbey Mahallesi Kamer Sokak'ta meydana geldi. 48 yaşındaki Nejdet Ç., aynı işyerinde çalıştığı 31 yaşındaki Selim Yemenicioğlu’yu almak için evinin önüne gitti. Bir gece önce tartıştığı Selim Yemenicioğlu’nun kapı ziline basan Nejdet Ç., arkadaşını aşağıya çağırdı. Öfkelenen Selim Yemenicioğlu’nun, evden aldığı bıçakla dışarıya çıkarak aynı işyerinde çalıştığı Nejdet Ç.’yi bıçaklamaya başladı. göğsünün 9 yerinden bıçaklanan Nejdet Ç., olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, savcılığın incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, kaçan Selim  Yemenicioğlu’nu 'yi yaklaşık 1 saat sonra yakalayarak gözaltına aldı. Eşinin gözü önünde cinayet işleyen zanlı, 8 saat süren sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<