banner359

Cinayetin sanığı; kavga esnasında silah kazayla ateş aldı

20 Mart 2019 Çarşamba 16:47 2019-03-20 16:54:05
Cinayetin sanığı; kavga esnasında silah kazayla ateş aldı


8 Eylül 2016 tarihinde AVM kavşağında silahlı saldırıda öldürülen Ersin Turan cinayetinin sanıkları yeniden hakim karşısına çıkarıldı. 
Sanık Fikri Y. İlk savunmasını tekrarladı. İnegöl Ağır ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Fikri Y. “Yaralanan arkadaşımı hastaneye ziyarete gitmiştim. Ardından aracımla eve giderken, sürücüsünü bilmediğim bir araç yanıma yaklaşıp el kol hareketi yaptı. Arıcımın önüne kırdı. Bende durmak zorunda kaldım. Daha sonra Ersin Turan, bulunduğum aracın kapısını açarak bana hakaret etti. Beni araçtan çıkarmak istedi. Ben kendimi kurtarmak için üzerimdeki silahla havaya ateş etmek istedim. Boğuşma esnasında tabancam bir el patladı. Patladıktan sonra silahı yere attım. Kavgaya tutuştuk. Yaralandığımı fark ettim. Ersin daha sonra yanındaki arkadaşıyla aracına binerek uzaklaştı. Bende aracımla evime gittim. Daha sonra Ersin’in hayatını kaybettiğini öğrendim. Rahmetli Ersin’le hiçbir husumetim yoktur. Ben kesinlikle Ersin’i vurmadım, kavga esnasında silah kazayla ateş aldı” dedi.
Tutuksuz sanık M.K.’da savunmasında, suçlamaları kabul etmediğini söyleyerek, beraatini istedi.
Mahkeme sanığın tutukluluk halinin devamına, görgü tanıklarının dinlenmesine hükmederek duruşmayı 27 Hazirana erteledi.

Son Güncelleme: 20.03.2019 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<