banner359

Çocuk istismarcısı yakalandı

28 Ekim 2019 Pazartesi 16:52
Çocuk istismarcısı yakalandı

Jandarma ekipleri tarafından hakkında "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan arama kaydı doğrultusunda 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yeniceköy mahallesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesinde bağ evleri ve bahçelerin kontrol edildiği esnada bağ evi önünde şüpheli hareketleriyle dikkat çeken bir şahıs tespit edildi. Kontrolü yapılan şahsın jandarma tarafından 4 yıldır aranması bulunan, takip ve araştırma da olan M.A. isimli şahıs olduğu anlaşıldı. Yapılan kimlik sorgulamasında, "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan arama kaydı doğrultusunda 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<