banner359

''Çocuklar okullardan uzak kalmasın''

18 Eylül 2021 Cumartesi 16:59
''Çocuklar okullardan uzak kalmasın''

Binlerce kız çocuğuna voleybolla tanışma imkanı sağlayan, dünyada kadın voleybolunun öncülüğünü yapan kulüplerden biri olan Eczacıbaşı Spor Kulübü, Okyanus Koleji ile eğitim ve sporun bir arada olacağı iş birliğine imza attı.
ÇOCUKLARIMIZ OKULLARDAN UZAK KALMASIN
Güç birliği hakkında bilgiler veren İnegöl Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Kızmaz “Hepimizin bildiği gibi 1.5 yıldır pandemi sürecinden geçmekteyiz. Burada en çok ekilenlerin başında çocuklarımız dolayısıyla eğitim öğretim süreci geliyor. Bazen yüz yüze bazen online eğitim ile devam edildi. Bu süreci atlattığımızı inanıyorum. Hepimiz kurallara uyduğumuzda ülke olarak bu işi en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum.  Hayatı durdurmak mümkün değil çocuklarımızı eğitim öğretimden arkadaşlarından uzak tutamayız. Çünkü öğrencilerimizin yaş gruplarına göre çevresinden uzak kalması onlar adına telafisi zor dönemler olacaktır. Bizler geçtiğimiz eğitim öğretim sezonunda Okyanus koleji olarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimlerini Okyanus Koleji alt yapısı ile yaptık. Biz online eğitimi pandemi sürecinden öncede kullanıyorduk bu sistemi kullanırken hiç zorlanmadık. Derslerimizi ödev kontrollerini veli toplantılarını online olarak gerçekleştirdik. Veli memnuniyeti en üst seviye çıktı. Önemli olan ise öğrencilerin okula gelmesi toplu olarak ders işlemeleri toplu yaşama kurallarını öğrenmelerini önemsiyoruz.”
ÇOCUKLARIMIZIN YETENEKLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ
“2020-21 Eğitim öğretim yılına başladık. İnşallah hiçbir kapanma söz konusu olmaz.  Çocuklarımızın akademik ve sosyal kültürel gelişmelerini önemsiyoruz. Bunun yanında yeteneklerinin geliştirilmesini sosyal kültürel durumlarının geliştirilmesi için uygulamalar yapıyoruz.  Okyanus Koleji’nde öğrencilerimiz akıl oyunlarından robotik kodlamaya, sportif faaliyetlerinden sanat çalışmalarına yetenek çalışmalarına kadar bütün konularda eğitimlerini almaktadırlar.”
ECZACIBAŞI İLE GÜÇLER BİRLEŞTİRİLDİ
“Çocuklarımızın sportif gelişmelerini sağlamak ardından bundan 2 yıl önce Anadolu Efes Basketbol kulübü ile Okyanus Koleji’nin çalışmaları vardı. Bizde İnegöl’de spor okulunu açmıştık.  Bu yıl basketbol faaliyetimiz devam ediyor. Okyanus koleji olarak Eczacıbaşı Voleybol takımıyla bir çalışmamız olacak.  Bizde İnegöl’de Ekim ayı ile birlikte Eczacıbaşı Okyanus Koleji spor okullarını Voleybol branşını başlatmış olacağız. İnegöl’ümüze Türkiye’nin ve dünyanın markası olan kulüp çalışmalarımızı getiriyoruz.  “
YKS’DA YÜKSEK BAŞARI
“Bizler öğrencilerimizi bir üst liselere hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz kendi okullarındaki diğer Fen Liselerine gitmekteler. Üniversite sınavlarında öğrencilerimiz ciddi başarılar elde ettiler. İnegöl 1.si olan öğrencilerimiz oldu. Bu yıl mezun ettiğimiz 44 öğrenciden 40 tanesi üniversitelere yerleştiler. “
İNEGÖL EĞİTİMİNE DEĞER KATIYORUZ
“Bu yıl hedeflerimiz içinde İnegöl eğitiminde değer katmaya devam edeceğiz.  Online eğitimlerimize akşamları devam ediyoruz. Biz online eğitimlerin güzel taraflarını da gördük. Okyanus Kolejleri olarak İnegöl eğitiminde 5 yılımızı geride bıraktık 6 yılımıza başladık. Nice 6 yıllara diyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<