banner359

Çocuklar sanatla buluştu

15 Nisan 2019 Pazartesi 16:10
Çocuklar sanatla buluştu

İnegöl Belediyesi, çocuk tiyatro gösterileri sezonunun finalini 13 Nisan’da sahnelenen “Karıncalar” isimli tiyatro gösterisiyle yaptı. Her hafta Cumartesi günü farklı bir oyunun minik sanatseverlerle buluştuğu gösterilere, sezon boyunca ilgi yoğun oldu.

İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında küçük sanatseverleri de unutmadı. Minikleri sanatla buluşturmak adına her hafta Cumartesi günü farklı bir çocuk tiyatrosunu şehrimize getiren İnegöl Belediyesi, onlarca oyunu küçük sanatseverlerin beğenisine sundu.

İnegöl Belediyesi, çocuk tiyatro gösterileri kapsamında Mart ve Nisan aylarını da dolu dolu geçirdi. Mart ayında 4, Nisan ayında ise 2 oyun sahneye taşınarak küçük izleyicilerin beğenisine sunuldu. İnegöl’de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi (BMKSM) çok amaçlı salonunda 6-12 yaş arası çocuklar için yapılan tiyatro gösterimleri, her hafta Cumartesi günü 14.00’da gerçekleştirildi. Sezon boyunca çocuk oyunu gösterilerine minik sanatseverlerin ilgisi de yoğun oluyor.

MART AYINDA 4 OYUN SAHNELENDİ
Çocuk tiyatro gösterilerinin son bölümünde, Mart ve Nisan ayında 6 oyun sahnelendi. 09 Mart Cumartesi günü Susam Sokağı oyunu sahneye taşınırken, 16 Mart Cumartesi günü ise Çalışkan Çocuklar isimli oyun izlenime sunuldu. Ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro gösterileri kapsamında 23 Mart Cumartesi günü Hayvanların Dostluğu isimli oyun, minik sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Mart ayının son gösterimi ise 30 Mart Cumartesi günü 14.00’da Çöpiş İle Kıpkıp oyunuyla yapıldı.

TİYATRO FESTİVALİ NİSAN’DA DA DEVAM ETTİ
Çocuk Tiyatro Gösterimlerinin finali ise Nisan ayında yapıldı. Nisan ayının ilk haftası 06 Nisan Cumartesi günü Orman Ne Güzel isimli oyun Beşinci Mevsimde sahnelendi. 13 Nisan Cumartesi günü ise Karıcalar isimli oyunla çocuk tiyatro gösterilerinin finali yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<