banner359

Çocukların ölümle dansı

23 Haziran 2019 Pazar 11:47
Çocukların ölümle dansı

Yaz ayının gelmesiyle birlikte, düğünlerin artmasını fırsat bilen çocuklar, ölüme meydan okurcasına gelin arabasının önüne geçiyorlar. Araçların hızına aldırmayan çocuklar, zarf kapabilmek için adeta birbirleri ile yarışıyorlar.

Düğün araçlarından bahşiş almaya çalışan çocuklar, her yolu deniyor. Yollardaki araçlardan korkmadan kilometrelerce koşan çocuklar, düğün konvoyundan atılacak zarflar için büyük mücadele veriyor. Atılan zarflar sonrasında birbirleriyle bazen kavga eden çocuklar, kendilerini yerlere atarak zarfları kapmaya çalışıyor. Hareket halindeki düğün konvoylarının önünü kesen çocuklar, bahşiş alabilmek için canlarını tehlikeye atıyor. Özellikle İnegöl – Alanyurt yolu üzerinden geçen düğün konvoylarının önünü keserek gelini taşıyan araçtan bahşiş almak için uğraşan çocuklar, zaman zaman araçların altına düşme tehlikesi geçiriyor. Araçların arasında koşarken ezilme tehlikesi atlatan çocuklar, buna aldırış etmeden alacakları bahşişin peşine düşüyor. Gelin arabasından atılan zarfları alabilmek için konvoyun arasına giren çocuklar, bazen rüzgarın etkisiyle savrulan zarflar yüzünden büyük tehlikeler atlatıyor. Çevre sakinleri ise yetkilileri göreve çağırarak, kimsenin başına bir iş gelmeden bir çözüm bulunmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<