banner359

"Çok değerli bir galibiyet oldu"

20 Ocak 2020 Pazartesi 13:15 2020-01-20 17:20:36
"Çok değerli bir galibiyet oldu"

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 3-1 mağlup ettiğimiz Çorum Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Yoldaş, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Bizim için çok güzel çok anlamlı ve çok değerli bir galibiyet oldu. Oyuncularımı olağanüstü mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Yürekleriyle oynadılar. İlk devreye baktığımızda istediğimiz gibi bir oyun yoktu. Mücadele vardı. Yine birkaç tane pozisyonumuz vardı. İkinci devre içeride oyunculara şunu hatırlattık. Eğer bir hedefe gitmek istiyorsak rakipten daha fazla istememiz lazım, tempomuzu biraz daha arttırmamız lazım. Fizik olarak zaten üstünüz bunu biliyoruz ama bunu sahada göstermek lazım. İstemeleri lazım diye onlara hatırlattık, onlarda gerekeni yaptılar. Çok güzel bir mücadele vardı. Tekrar tebrik ediyorum.”

Son Güncelleme: 20.01.2020 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<