banner359

Çok dilli hastane!

20 Ekim 2016 Perşembe 15:58 2016-10-20 16:02:46
Çok dilli hastane!

 İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni binasına taşınmasıyla birlikte; binlerce vatandaşa modern ve son teknoloji cihazlarla hizmet verilmeye başlarken, 4 dilde de hizmet veriyor.

Bursa Kamu Hastanelerine bağlı olarak hizmet veren İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Tahsin Hasan Hasanoğlu  günlük ortalama 475 polikliniğin gerçekleştiğini ve merkezde toplam 23 tabibin görev yaptığını söyledi.

Dt. Hasanoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde protez, diş tedavisi, dolgu, kanal tedavisi, porselen kaplama gibi tedavilerin yapıldığına dikkat çekerek, “İnegöl´ümüze ve vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Merkezimizde son teknoloji cihazlar kullanılıyor. Dinlenme Salonlarından tutunda LCD televizyonlara kadar tüm otomasyon sistemleri hastalara en konforlu ve en kaliteli hizmeti vermek üzere kurulmuş durumda" dedi.

39 BİN POLİKLİNİK HİZMETİ

Yeni hizmet binasına 27 Haziran 2016 tarihinde taşındıklarını hatırlatan Hasanoğlu, “O günden bugüne kadar merkezimizde 39 bin poliklinik hizmeti verildi. Yaklaşık 8000 panoramik periapikal film, 12000 dolgu ve kanal tedavisi, 6500 protez ve 7000 diş çekimi işlemi yapıldı.” Diye konuştu.

ÇOK DİLLİ HASTANE

Hastanenin çok dilli hizmet verdiğine dikkat çeken Hasanoğlu, “Baştabip Dt. Hasanoğlu, merkezimizde hafta içi gece saat 24:00´e hafta sonu da 17:00 saatlerıne kadar nöbetçi doktorlarımız hizmet vermekte ayrıca Arapça, Rusça Kürtçe ve İngilizce  dillerini bilen personellerimiz sayesinde merkezimize başvuran yabancı hastalarda  rahatlıkla muayene olabilmektedir. Yeni binamızda engelli hastalarımız içinde özel engelli polikliniğimiz mevcuttur.  Tüm engelli vatandaşlarımıza MHRS´den bağımsız olarak muayene ve röntgen laboratuvar gibi birimlerde de öncelikli hizmet olanakları sunulmaktadır." İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.10.2016 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<