Çöp kamyonu ile çarpışan motosikletli yaşam savaşı veriyor

30 Mart 2017 Perşembe 13:26 2017-03-30 13:27:31
Çöp kamyonu ile çarpışan motosikletli yaşam savaşı veriyor

Çöp kamyonu ile çarpışan motosikletli yaşam savaşı veriyor
Çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpışan motosikletli ağır yaralandı. alkollü olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsü karşı şeride geçerek çöp kamyonu ile çarpıştı.
Edinilen bilgilere göre; Emniyet müdürlüğü binası mevkiinden gelip Park caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü 20 yaşındaki Selçuk E. Yönetimindeki 16 KFD 66 plakalı motosiklet, iddiaya göre cadde üzerindeki araçları sollamaya başladı. Solla sırasında kontrolden çıkan motosiklet karşı şeride geçerek ters yönde devam ederken, Hükümet kavşağından gelip Emniyet Müdürlüğü istikametine seyir halinde olan sürücü Şükrü Özen yönetimindeki 34 LA 6550 plakalı çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile motosiklet üzerinden düşen sürücü ağır yaralandı.
YAŞAM SAVAYI VERİYOR
Ağır yaralı genç, kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Ağır yaralı genç, sağlık durumunun ciddiye gitmesi sonucunda Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edildi.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor. 

banner380

Son Güncelleme: 30.03.2017 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<