banner359

Çöp uygulamasını eleştirdi

30 Haziran 2021 Çarşamba 15:46
Çöp uygulamasını eleştirdi

İnegöl'de semt pazarlarında başlatılan çöp toplama uygulamasına uymayanlara cezalar yazılmaya başlandı.

İnegöl Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Vehbi Durgut’a uygulamaya uymadığı gerekçesiyle 427 TL idari para cezası kesildi.

Cezada, ‘Tezgahlardan çıkan çöplerini poşete koyması konusunda uyarılmasına rağmen gelişigüzel bırakarak görüntü kirliliğine neden olduğu’ ifadeleri yer aldı.

Cezayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Durgut, sert sözlerle uygulamayı eleştirdi. İnegöl Belediyesinin pazar yerlerinde çöp toplama hizmetini esnafa yaptırdığını ifade eden Durgut, “İnegöl Belediyesinin pazar yerlerinde bir tek çöp toplama hizmeti vardı şu anda o işi de esnafa yaptırıyor. Şimdi maalesef işgaliye ve ceza yazmaktan başka hiç bir hizmeti kalmamıştır. Esnafın sorunlarına çözüm üretilmemektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<