banner359

Çorumlular turnuvada buluştu

23 Mayıs 2022 Pazartesi 17:29
Çorumlular turnuvada buluştu

Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan turnuvanın 3.sü yapılan karşılaşmalarla start aldı. İÇDER’e bağlı üyelerin oluşturduğu takımların katıldığı turnuvaya dernek üyeleri de büyük ilgi gösterdi.
 
Turnuva başlangıcında konuşan İnegöl Çorum Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Yurttutan “3.geleneksel futbol turnuvamız pandemiden dolayı 2 yıldır yapılamıyordu. Çok şükür bugün start verdik. 3. geleneksel turnuvamıza toplam 7 takım katıldı buradaki amaç İnegöl’deki Çorumluları bir araya getirip birlik ve birlik içinde sosyalleşme anlamında ilk adımımızı attık. Programımıza katılan İnegöl belediye başkan yardımcısı Oğuzhan Uslu İnegöl Emniyet Müdürümüz Erdoğan Baydemir Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Aytekin Torun Saadet Partisi Başkanı Hasan Eroğlu ve federasyon yönetimi ve turnuvaya katılan derneklerimize ve hemşirelerimize ve sporcularımıza teşekkür ederiz.” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<