‘Cumhuriyet Çocukları’ Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

.

30 Ekim 2014 Perşembe 10:59 2014-10-30 11:02:55
 ‘Cumhuriyet Çocukları’ Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
 Özdilek Alışveriş Merkezi (Özdilek AVM) tarafından, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen ‘Cumhuriyet Çocukları’ adlı Resim Yarışmasının 11’ncisi gerçekleştirildi.

Yarışmaya katılarak derece alan öğrencilere ödülleri dün düzenlenen törenle verildi.

Dün saat 14.00’de Özdilek AVM kafeterya bölümünde düzenlenen törene, Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Kerim Kazanasmaz, Başsavcı Osman Köse, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz ile öğrenciler ve veliler katıldı.

ÖĞRENCİLERE PARA YAĞDI

banner380

İlkokul 1, 2, 3 ve 4’ncü sınıflar kategorisi birincisi Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencisi Begüm Kalaycı, ikincisi Selçuk Yahşi İlkokulu öğrencisi Hazal Aydoğan, üçüncüsü Vehbi Koç İlkokulu öğrencisi Büşra Begüm Demiral oldu. Ortaokul 5, 6, 7 ve 8’nci sınıflar kategorisi birincisi Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Funda Durkut, ikincisi aynı okulun öğrencisi Gökçe Ayaz, üçüncü ise İshakpaşa Ortaokulu öğrencisi Selin Özçiftçi oldu. Çeşitli okullardan 6 öğrenci ise, mansiyon ödülüne layık görüldü.

Birincilere 400 TL, ikincilere 250 TL, üçüncülere 100 TL para ödülü takdim edilirken, mansiyon ödülüne layık görülen 6 öğrenciye de çeşitli hediyeler verildi.

DERECE ALAN RESİMLERE 2015 YILI TAKVİMİMİZDE YER VERECEĞİZ

Törenin sonunda konuşan Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz, “Geleneksel olarak Cumhuriyet Çocukları yarışmasını devam ettiriyoruz. Bu sene 11’ncisini gerçekleştirdik. Yarışmamızı ilk ve Ortaokullar arası  düzenledik. Bize 500 civarında resim ulaştırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirlediği jüri tarafından değerlendirme yapıldı. Düzenlediğimiz törenle de derece alan öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Bu geleneği her yıl devam ettireceğiz. Öğrencilerimizin bu etkinliklere katılması için destek olacağız. Derece alan resimlere ise,  2015 yılı takvimimizde yer vereceğiz” dedi.

CUMHURİYET DEMOKRASİ DEMEKTİR

Kaymakam Ali Akça ise, “Bayram etkinlerimize dün (önceki gün) Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başladık. Bu gün de (dün) vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle törenleri gerçekleştirdik. Özdilek AVM’nin düzenlediği resim etkinliğinde öğrencilerimizle birlikte olduk. Bütün bu yapılanlar, bu güzel vatanı bize yurt olarak bırakan başta Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimize ve şehitlerimize karşı duyduğumuz şükran ve minnet duygularını ifade etmek içindir. Allah onların hepsinden razı olsun. Cumhuriyet yüce bir değerdir. Sahip çıkılması gereken bir değerdir. Cumhuriyet demokrasi demektir” şeklinde konuştu.”Cumhuriyet Çocukları” Resim Yarışmasının ödül törenin sonunda katılanlara yemek ikram edildi.




Son Güncelleme: 30.10.2014 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<