banner359

Cumhuriyetimiz 94 Yaşında

28 Ekim 2017 Cumartesi 16:10 2017-10-28 16:16:49
Cumhuriyetimiz 94 Yaşında

Mustafa Kemal Paşa´nın “Efendiler, yarın Cumhuriyet´i ilan edeceğiz” diye müjdesini verdiği Cumhuriyetin 94. yılı kutlamaları Cumartesi, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin 29 Ekim 1923´te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye´de ve Kuzey Kıbrıs´ta kutlanan milli bir bayram olan Cumhuriyet Bayramının 94. yıldönümü Cumartesi saat 13.00´de Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal marşının okunması sırasında bayrağımız göndere çekildi.
Törene Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasman, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kurum müdürleri, siyasi parti başkan ve yöneticileri, dernek ve oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 28.10.2017 16:16
Anahtar Kelimeler:
InegölCumhuriyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<