banner359

Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

28 Ekim 2019 Pazartesi 14:16
Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamaları, bugün Atatürk anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Kutlamalar, bu akşam ve yarın da devam edecek.

29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet, 96 yaşında. Tüm yurtta olduğu gibi İnegöl’de de bugün itibariyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkulu bir şekilde start aldı.

Cumhuriyet Bayramının 96. Yıldönümü kutlamaları, bugün 13.00’da Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Törene; Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ÇELENK SUNULUP SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI OKUNDU
Çelenk sunumuyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde, Kaymakamlık ve İnegöl Belediye Başkanlığı çelenkleri anıta bırakıldı. Daha sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Törenin ilk bölümü burada sona erdi.

KUTLAMALAR DEVAM EDECEK
29 Ekim kutlamaları bu akşam 18.30’da Belediye önünden Atatürk Anıtına kadar yapılacak fener alayı ve heykelde yapılacak gösterilerle devam edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi töreni ise Salı günü saat 09.30’da başlayacak. Kaymakamlıkta verilecek kokteyl ve ardından tebriklerin kabulü ile devam edecek törende, saat 10.00’da Hükümet Konağı önünde geçit töreni yapılacak. Burada protokol üyeleri halkın ve öğrencilerin bayramını kutlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<