banner359

Dağcılık Kursu Kayıtları Başladı

01 Eylül 2016 Perşembe 14:45 2016-09-01 14:47:35
Dağcılık Kursu Kayıtları Başladı

 İnegöl Belediyespor kulübü bünyesinde Şubat ayında kurulan Dağcılık branşı kapsamında Dağcılık Temel Eğitim Kursu için yeni dönem kayıtları başladı.

İnegöl halkının ilgi ve isteği üzerine 2016 yılı Şubat ayında İnegöl Belediyespor bünyesinde kurulan Dağcılık ve Doğa Sporları branşında ikinci kurs ve eğitim dönemi için kayıtlar başladı. 1 Eylül 2016 Perşembe günü başlayan Dağcılık Temel Eğitim Kursu kayıtları İnegöl Belediyespor Kulübü ile İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde alınmaya devam ediyor.

İNEGÖL DOĞA SPORLARI İÇİN UYGUN BİR ŞEHİR
Belediyespor’un 10’uncu branşı olarak kurulan Dağcılık ve Doğa Sporları branşının yeni eğitim dönemi öncesi başlayan kayıtlarla ilgili Belediye Başkanı Alinur Aktaş bir açıklama yaptı. Belediyespor’un İnegöl’de sporu tabana yayma hedefiyle pek çok branşta hizmet verdiğini dile getiren Aktaş, “Belediyespor bünyesinde bulunan branşlarla alakalı olarak başarılı bir ilerleyişimiz var. Halkımızdan gelen talepler üzerine Şubat ayında da İnegöl Belediyespor’un 10’uncu branşı olarak Dağcılık ve Doğa Sporları branşını faaliyete geçirmiştik. Bildiğiniz gibi İnegöl hem doğal güzellikleri hem de sahip olduğu coğrafi konum gereği dağcılık sporunun yapılabileceği bir şehir. Şehrimizde bu spora ilgi duyan hemşerilerimizin de olması mutluluk verici. Halkımızın sporun her türlüsüne ilgili olması, düzenlediğimiz kurslara katılımın çokluğu, sporcularımızın girdiği müsabakalardan başarılarla dönmesi, yeni spor merkezlerinin, yeni spor dallarının ilçemize kazandırılmasında bizlere ilham kaynağı oluyor” dedi.

KAYITLAR EYLÜL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK
İnegöl Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan Dağcılık branşı kapsamında Dağcılık Temel Eğitim Kursunun bu yıl ikincisinin düzenlendiğini de ifade eden Aktaş “Kayıtlarımız 1 Eylül 2016 Perşembe günü itibariyle başladı. İlk olarak Şubat 2016’da kurulan İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı kapsamında 8 haftalık temel eğitim sonunda pratik eğitimlerle kaya tırmanışları, kampçılık, trekking ve zirve faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. 69 dağcı Türkiye Dağcılık Federasyonu lisanslarını da alarak ikinci aşama eğitimlerine devam etmektedirler. Yeni açılacak dağcılık kursu eğitimlerimizin kayıtları Eylül ayı boyunca İnegöl Belediyespor Kulübü ve İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında alınacaktır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.09.2016 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<