Damak tadının yeni adresi:Korkmaz Restoran

29 Kasım 2016 Salı 12:57 2016-11-29 13:05:16
Damak tadının yeni adresi:Korkmaz Restoran
İnegöl´de otopark hizmeti ile sektöre atılan Bahattin Korkmaz, oto yıkama ve bakım merkezi hizmetlerine restoran zincirini ekledi. İnegöl Şoförler Odası Başkanı ve işadamı Bahattin Korkmaz, kısa süre önce açılışını gerçekleştirdiği Yamalı Restoran işletmesinde basın mensuplarını ağırladı.

Kahvaltının ardından konuşan Bahattin Korkmaz, sektöre yabancı olmadığını belirterek, “Mevcut bulunan işyerimde daha önce Adana-Urfa tarzında işler yapıyorduk ama insanların istekleri her geçen gün farklılaşıyor. İnegöl´e ne kadar hizmet etsek az. Onun için daha kadar kaliteli ve güzel hizmet etmek için böyle bir mekânı tesis ettik. Bu krizde neden bu kadar masraf ettiğimi sordular. İnegöl her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız esnafa, ticaret yapana söylemlerde bulunuyor; yeni yatırımlar yapın diyor. Her kriz yeni yatırımlar doğurur. Biz de bununla özdeşleşme adına böyle bir yatırım yaptık. Güzel oldu, inşallah daha güzel olacak. Organize kısmında böyle bir mekâna ihtiyaç vardı.” dedi.

3 ÖĞÜN DAMAK TADI

Mekânda her türlü yiyecek türlerinin mevcut olduğunu aktaran Korkmaz, “İnegöl´ün önemli ustalarından Seyfi ustamızla çalışıyoruz. Sabah çorbası, kahvaltı, pide, et çeşitleri, sulu yemek ve her türlü konseptimiz mevcuttur. Bir şömine yaptık. Farklı bir tarz oldu. İnşallah tüm dostlarımızı, İnegöllüleri, hemşerilerimizi buraya bekliyoruz. Daha güzel olacak. Henüz 3 gün oldu ama 3 gündür çok yoğun bir ilgi var. İnsanlar burayı gördüklerinde farklı bir konsept olduğunu algılayabiliyorlar. Her zaman herkese kapımız açık.” Diye konuştu.

İNEGÖL´ÜN DE ZATEN BÖYLE MEKÂNLARA İHTİYACI VAR

Korkmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; ““Restoranın dışında araç bakım, onarım ve servis, elektrik, oto lastik gibi diğer hizmetlerimizi de aksatmadan yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Onun yanında böyle bir mekânı tesis edelim, daha iyi ve kaliteli hizmet verelim istedik. İnsanlar kaliteyi, hizmeti, her şeyi hak ediyor. İnegöl´ün de zaten böyle mekânlara ihtiyacı var. Böyle mekânlar geliştikçe ticaret de artacaktır. Organize kısmında gerekli olan bir boşluğu doldurmuş olduk” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 29.11.2016 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<