banner359

Dedektif gibi hırsızları takip etti

15 Mart 2022 Salı 15:42 2022-03-15 15:47:58
Dedektif gibi hırsızları takip etti

İnegöl'de meydana gelen olayda bir eve girdikleri sırada ev sahibi tarafından fark edilmesi sonucu kaçan 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ev sahibi, takip edip polis ekiplerine yakalanmasına sağlarken, şüphelilerden Alev Ç.(37), "Doğuracağım ben." diyerek kurtulmaya çalıştı. 
Olay Süleymaniye Mahallesi 1. Elif sokakta bulunan bir evde meydana geldi.
2 şüpheli kadın, evin kapısını zorlayarak açtılar. O sırada evde olan ev sahibi Ahmet B.'yi gören 2 kadın şüpheli, kaçmaya başladılar. Ev sahibi aracına binerek şüphelileri takip etmeye başladı. 2 şüphelinin bindiği dolmuşu takip etmeye başladı. O sırada da ev sahibi Ahmet B., polisi arıyarak yardım istedi. Polis ekiplerince telefon irtibatında olan ev sahibi, otobüsün güzargahı ile alakalı bilgiler verdi. Yaklaşık 10 kilometre süren takibin ardından duran halk otobüsünden inen şüpheliler hamile olan Alev Ç. Ve Gülistan A.(31), polis ekiplerince yakalandı.
"Doğuracağım ben"
Yakalanan 2 kadından Alev Ç., ekip otosuna bindirildiği sırada "Doğuracağım ben" demesi dikkat çekti.
Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
2 GÜN ÖNCE SİTEYE GİRMİŞLERDİ
Şüpheli 2 kadının 2 gün önce Ertuğrulgazi mahallesi Kozluca caddesi üzerindeki bşr sitede bulunan daireden para ve ziynet eşyalarını çalıp gittikleri anlar güvenlik kameralarına yansımıştı.

Son Güncelleme: 15.03.2022 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<