banner359

Deforme Olan Çöp Kovaları Yenileniyor

22 Ağustos 2016 Pazartesi 17:35 2016-08-22 17:42:20
Deforme Olan Çöp Kovaları Yenileniyor

 İnegöl’ün ana arterlerinde bulunan ve zamanla deforme olan dekoratif çöp kovaları, yeni çöp kovalarıyla değiştiriliyor.

İnegöl Belediyesi, şehrin ana arterlerinde bulunan dekoratif çöp kovalarını değiştiriyor. Zamanla deforme olan ve kötü görüntüye sebep olan çöp kovalarının yerine daha modern ve kullanışlı çöp kovaları monte ediliyor.

Ana arterlerde başlayan dekoratif çöp kovalarının montaj çalışmaları sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu bir açıklama yaparak bilgi verdi. İnegöl Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kentin estetiği ile ilgili görsel katkı sağlamak amacıyla da çalışmalarını Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürdüklerini kaydeden Kansu, “Bizim ana caddelerimizde çöp kovalarımız vardı. Bu kovalar zamanla yıprandı, kimi darbe aldı yamuldu, paslandı. Şuanda bunların yerine caddelerimize görsel katkı da sağlayacak dekoratif çöp kovalarımızın montajını yapıyoruz” dedi.

1 aylık çalışma sonucunda 230 adet dekoratif çöp kovasının montajının yapılacağını kaydeden Kansu, “Ahmet Akyollu Caddesine 17 adet, Park Yolu Caddesine 15 adet ve Atatürk Bulvarına 15 adet olmak üzere 50’şer metre aralıklarla dekoratif çöp kovalarının montajı yapıldı. Şuana kadar toplam 47 adet çöp kovasının montajı tamamlandı. İnşallah çalışma tamamlandığında 230 tane estetik çöp kovası montajı tamamlanmış olacak. İnegöl’ün tüm ana arterlerinde uygulanacak” diye konuştu.

Adil Kansu, açıklamasında vatandaşlara da çağrıda bulunarak “Eski çöp kovalarının tamamını söküyoruz. Kullanılabilecek durumda olanları farklı bölgelerde kullanacağız. Biz bu çalışmayı 1 ay içerisinde tamamlayacağız. İnşallah yeni kovalar da sağlıklı bir şekilde kullanılır. Vatandaşlarımızdan ricamız lütfen çöp kovalarına kömür, köz atmayalım, ateş yakmayalım. İnegöl’e sahip çıkmamız lazım. Bu konuda duyarlı olursak şehrimiz de temiz ve güzel bir şehir olacak” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<