banner359

Dehşet saçan koca tutuklandı!

22 Şubat 2021 Pazartesi 00:19 2021-02-22 10:41:06
Dehşet saçan koca tutuklandı!

Mahmudiye mahallesi Mobilya Sanayinde faaliyet gösteren koltuk fabrikasında çalışan eşini ve yanındaki 2 kişiyi maket bıçağı ile yaralayan öfkeli koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Olay Cuma günü Mahmudiye mahallesi Karaağaç sokakta faaliyet gösteren koltuk fabrikasında meydana geldi. Ramazan İ., kendisinden boşanmak isteyen eşinin çalıştığı fabrikaya gitti. 
 Eşi ile ayrılmak istediği için tartışan koca öfke kustu.  Ramazan İ. İşyerinde bulduğu maket bıçağı ile eşi İsminaz İ.'yi çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaraladı. Saldırgan koca, kavgayı ayırmaya çalışan Menderes B. Ve Ahmed A.'yı da çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaşanan arbedede öfkeli koca da darp edildi. Kavga polis ekiplerince sonlandırıldı. Saldırgan polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek Ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi edildi. Ağır şekilde yaralanan kadın ve 2 fabrika çalışanı olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
Gözaltına alınan Ramazan İ. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 22.02.2021 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<