banner359

Demir:'İl olduğumuz zaman bizi kimse tutamaz'

21 Aralık 2017 Perşembe 16:33
Demir:'İl olduğumuz zaman bizi kimse tutamaz'

CHP İnegöl ilçe başkanı Necmi Demir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl'de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Demir yaptığı açıklamada, " İl olduğumuz zaman bizi kimse tutamaz, kabuğumuza sığmayız." dedi. 

CHP İnegöl ilçe başkanı Necmi Demir basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, " Genel politikayı yapanlar bize bilgi verecekler, bizlerde sizlerle paylaşacağız. O bilgiyi de hayata geçirmek bizim görevimiz.Bizim CHP İnegöl ilçe başkanlığı olara, şuanda ki yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, İnegöl'ü yönetenlere destek vermeye çalışacağız. Tüm temel amacımız bu.İktidar partisinin göremediklerini, muhalefet olarak görürüz. Bazı konularda ben basına intikal ettirmeden, temizlik işleri olsun, belediye başkanı olsun çeşitli birimleri İle görüşmek suretiyle meseleleri çözüyorum. Bu konuda bilginiz olsun. Çünkü İnegöl bizim. Şuanda 20 yıldır İnegöl'ün il olma konusu ile ilgili büyük bir mücadele vardı. Orada emek harcayan bütün komite üyelerine teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi CHP Genel başkanımız İnegöl'e özen gösteriyor. Dikkat edin, 3 kere İnegöl'e geldi ve son gelişinde bize şunu söyledi, CHP'lileri toplamayın bana, sanayici,işadamları, kitle örgütleri ile bizi buluşturun. Hem onlardan yararlanalım, karşılıklı istişarelerde buluşalım. 250 kişi civarında hedefimiz vardı 580 kişi civarında bir katılım oldu.  Bu katılımda İnegöllü işadamları ve sanayicileri, İnegöl'ün iş hacminin büyük olduğunu, ihracatın yüksek olduğunu, İnegöl'ün kabuğuna sığmadığı bir ilçe olduğunu ve dolayısıyla İnegöl'ün il olması gerektiğini belirttiler. Sayın genel başkanımızda bunun üzerinde duracağım dedi ve bildiğiniz gibi TBMM'de kanun teklifini verdi. Şuanda hepimizin, tüm samimiyetimle söylüyorum, en ufak şov adına, seçmen adına,oy uğruna hiç bir düşüncemiz yok. Bizim hedefimiz İnegöl. %70'i oyu olan bir ilçenin, yarın seçim olduğunda 3 yada 4 milletvekili düşüyor. 4 milletvekilinin tamamı AK Parti'den çıksın, hiç derdimiz yok, takdir milletin olacak ama böyle baktığımızda önemli olan İnegöl'den giden milletvekilleri İnegöl'e sahip çıksın. Bütün mesele bu. Ankara'dan ayrılan paydan İnegöl yararlansın. İnegöl'de ki beldeler beldelere kavuşsunlar, köylerimiz meralara kavuşsunlar. İnsanların morali bozuk." dedi. 

İTSO DESTEKLİYOR 
İTSO ile görüştüklerini belirten Demir, " Değil elimizi, tüm vücudumuzu taşın altına koyalım, her şeyde varız ve bugüne kadar İnegöl'de yapılan OSB'leri, hiç bir destek almadan, kendi imkanlarımızla hayata geçirdik. İl olduğumuz zaman bizi kimse tutamaz, kabuğumuza sığmayız.İTSO yetkilisi Metin Anıl bey. Bunun için bizde yapacağımız komitede, tüm siyasi partilerden, demokratik kitle örgütlerinden, parti ayırmadan , sırf İnegöl adına  ne yapmamız gerekirse, güç birliği ile yapacağız. Çözüm üretme adına bu yola çıktık" ifadelerini kullandı.  

KİMSEYE KIRGINLIĞIMIZ YOK
Yeni yönetimde ki değişikliği değerlendiren Demir, "Bir yarış oldu kimseye kırgınlığımız yok. Biz 1 yıllığın göreve gelmiştik. Aday olma noktasında insanların girişimi olmayınca, bir yılda bizimle beraber toplantıya katılamayanlar bizzat kendileri teşekkür ederek devam etmediler. Önümüzde ki perşembe 35 kişi biz 35 kişi onlar bir toplantı yapacağız birlik ve beraberliği göstereceğiz. En ufak bir tedirginlik yok" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
InegölChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<