Denetimler sıklaştı

09 Temmuz 2021 Cuma 12:27 2021-07-09 15:06:33
Denetimler sıklaştı

Hikmet Şahin Kültürparkında gezen araç ve motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştıran bekçiler, vatandaşları rahatsız eden motosiklet ile otomobili yakaladı. Sorgulamada, trafikten men edildiği tespit edilen araçlar çekici ile otoparka çekildi. 

banner380


Alınan bilgilere göre; havaların ısınması ile birlikte vatandaşların yoğun olarak gittiği Hikmet Şahin Kültürparkında denetimler yoğunlaştırıldı. Parkta görev yapan bekçiler, tehlikeli ve yüksek sesle müzik yayını yapan otomobili durdurdu. 

Araçtaki S.K (23) ve M.E (27) isimli şahısların sorgulamaları yapılırken; aracın trafikten men olduğu ortaya çıktı. Bu sırada abartı egzozla çevreye rahatsızlık veren M.E., idaresindeki 16 MN 115 plakalı motosikleti bekçiler durdurdu. 

Motosikletin de trafikten men olduğu ortaya çıktı. Olay yerine çağrılan trafik ekiplerinin gerekli işlemlerinin ardından motosiklet ve otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Son Güncelleme: 09.07.2021 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<