banner359

Denetimler sürüyor

11 Ekim 2017 Çarşamba 11:00
Denetimler sürüyor

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri trafik ve asayiş uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Uygulamalarda durdurulan araçların ve içindeki şahısların GBT kontrolleri yapılıyor. Evrak eksiği bulunan, yüksek egzoz sesiyle vatandaşı rahatsız eden, plakasız, ruhsatsız, sigortasız otomobillere cezai işlem uygulanıyor.

Geçtiğimiz akşam Ahmet Türkel çevre yolu girişi İtfaiye Kavşağı mevkiinde yapılan trafik ve asayiş uygulamasında çok sayıda araç durdurularak evrakları incelendi. Evrak eksiği bulunan araçlara cezai işlem uygulanırken, ekipler sürücüleri emniyet kemeri konusunda uyardı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulamanın devam edeceği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<