banner359

Destek gelmezse bacağını kaybedecek

06 Nisan 2022 Çarşamba 12:38 2022-04-06 18:27:47
Destek gelmezse bacağını kaybedecek

İnegöl'de yaşayan ve beyin ameliyatı sonucu sağ bacağında büyük oranda çürüme oluşan adam, yardımseverlerden destek bekliyor. Hastalığın ilerlediğini bacağını kaybetme noktasına geldiğini belirten Orhan Akbaş'ın ameliyatı için 1 milyon TL gerekiyor. 
Olayı anlatan Orhan Akbaş(56), "Arkadaşımın yanına gitmiştim daha sonra yanından ayrılıp dışarı çıktım, dışarı çıkınca başım dönmeye ve etraf  kararmaya başladı.Ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesine  götürdüler. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğimi söylediler. Ameliyetle kafama müdahelede bulundular  fakat olumlu bir gelişme çıkmadı. Bunun sonucunda burada bir özel hastaneye gitmeye karar verdim. Fakat çok para istediler. Bir arkadaşımın vesilesi ile Yalova'daki özel bir hastaneye gitmeye karar verdim. Yalova'da tedavime başlandı ve beyimde tümör olduğu anlaşıldı. Ameliyat olmam gerektiğini söylediler ameliyat ile beynime 4 adet platin takıldı. Fakat bu ameliyattan sonra yan etki olarak ayağımda bir rahatsızlık oluştu, ayağım çürümeye başladı. 
Kangren gibi ilerlemekte. Doktorlar ayağımda ödem yaptığını söylediler, bu şekilde devam ederse ayağımın kesilme tehlikesi olduğunu söylediler. Tedavisi olduğunu ve bunun 1 milyon TL olduğunu söylediler. Şevket Yılmaz Devlet hastanesinde bir sonuca varamadılar. Enson Yalova daki hastaneye gittim tedavi için onlar beni plastik cerrahiye gönderdiler plastik cerrahideki doktor ayağımdaki deriyi alıp tekrar bir deri ve doku nakli olması gerektiğini söyledi ama beynimden dolayı olduğu için garantisi olmadığını söyledilee. O yüzden korkuyorum. Yetkililerden bana yardımcı olmalarını istiyorum şuan evimi geçindiremiyorum 500 TL bir gelirim var onunlada ev kiramı ödüyorum. Faturalarıda eski çalıştığım firmalar yardımı ile ödüyorum, ayağımın iyileşmesini ve tekrar çalışıp evimi geçindirmek istiyorum." dedi.

Son Güncelleme: 06.04.2022 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<