banner359

'Devlet Bey'in İnegöl'e selamı var'

22 Şubat 2018 Perşembe 15:20 2018-02-23 11:38:58
'Devlet Bey'in İnegöl'e selamı var'

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar bir dizi program kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Çağlar, “Tüm İnegöllü hemşerilerimize selamlarını iletti” dedi. 

Yaklaşık 2 ay önce İnegöl Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Uğur Sabri Çağlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u makamında ziyaret ederek çalışmaları ve İnegöl hakkında bilgiler verdi. 

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “ Yaklaşık 2 ay önce teşkilat mensuplarımız ve genel merkezimizin teveccühü ile İnegöl Ülkü Ocakları Başkanlığına atandım. Elbette çocukluğumuzdan bugüne kadar mensubu olduğumuz bu kutlu teşkilatın başkanlığına yapmak benim için ilk günden beri mutluluk ve gurur vesilesi oldu. Bizlerde bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden gelen gayretleri sarf ediyor ve büyüklerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugünde hareketimizin lideri, fikrimizin ve davamızın siyasi partisi olan Milliyetçi Hareket Parti’sinin genel başkanı, Türkmen beyi Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettik, hasbıhal ettik.  Devlet bey İnegöl’e çok değer veriyor, kıymetli buluyor. Bizlere ülkemizin sıkıntılı günlerden geçtiğini belirtti. Çok çalışmamız gerektiğini de ekleyerek tüm İnegöllü hemşerilerimize selamlarını iletti” şeklinde konuştu. 

Daha sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u ve MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ı da ziyaret eden Uğur Sabri Çağlar programını burada noktaladı.

Son Güncelleme: 23.02.2018 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<