Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

28 Temmuz 2020 Salı 17:46
Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

İnegöl Belediyesi, kurban bayramı öncesi dezenfekte çalışmalarına hız verdi. Bayram boyunca da süreceği belirtilen genel temizlik ve dezenfekte çalışmaları kapsamında tüm şehir dezenfekte edilecek.

Pandemi sürecinde ilk günden bu yana tüm tedbirleri alarak özellikle şehirde toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesi hususunda yoğun mesai harcayan İnegöl Belediyesi, kurban bayramı öncesi bu çalışmalara hız verdi. Belirli aralıklarla devam eden dezenfekte çalışmaları kapsamında tüm şehir bayrama kadar olan süreçte ve bayram sürecinde dezenfektanlarla yıkanacak.

TÜM ŞEHİR DEZENFEKTE EDİLİYOR
Genel bayram temizliği kapsamında hastaneler, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşların sıklıkla kullandıkları toplu yaşam alanları, yoğun sirkülasyon olan alanlar, sosyal donatı alanları ve parklar İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor.

banner380

İNEGÖL BAYRAMA HAZIR
Titizlikle sürdürülen dezenfekte çalışmalarıyla bayrama yönelik genel temizlik hummalı şekilde sürdürülürken, Belediye Başkanı Alper Taban genel itibariyle hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Çözüm Merkezi’nin 7/24 devrede olduğunu hatırlatan Taban, “Kurban bayramı için atık toplama ekiplerimiz de göreve hazır. Ayrıca bayrama yönelik denetimlerimiz de devam ediyor. Bilindiği üzere her bayram öncesi şehrimizde genel temizlik çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl pandemi sürecinden dolayı bu temizliğe dezenfekte çalışmalarını da dahil ettik. Sadece şehrin sokak ve caddeleri değil tüm kamu kurumlarımız, ortak kullanım alanlarımız ve yaşam alanlarımız dezenfekte ediliyor. Temennimiz bayramı güzel bir şekilde geçirmek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<